Inspire coaching
Praktijk voor coaching, therapie en inspiratie

Cliënt ervaringen

Hieronder zijn enkele reviews te vinden van cliënten.


Ik heb van mezelf leren houden en ben daardoor anders tegen mijn leven aan gaan kijken. Ik wilde altijd alles 100% goed doen en raakte daardoor uit balans. Ik raakte gefrustreerd omdat dingen niet lukten. Nu vind ik het oké als het soms minder goed gaat. Dat hoort bij het leven, iedereen heeft daar wel eens last van. Doordat ik nu in mezelf geloof kan ik tegenslagen goed opvangen want ik weet “Ik ben goed genoeg.”

Arna


Bedankt Dita, dat je me aan het denken hebt gezet en hebt laten inzien wat mijn valkuilen, zwakke plekken en sterke punten zijn. En dat er verschillende mogelijkheden zijn om situaties te veranderen.
Ik vond het erg fijn bij je komen want je bent prettig in de omgang, rustig, opmerkzaam en kon dus goed de juiste vragen stellen of opmerkingen maken zodat ik gedwongen werd na te denken over onderliggend gedrag of emoties. De oefeningen waren erg gericht op mijn vraag en hielpen erg mee om een veranderproces in gang te zetten. Niet alleen een verandering van praktische invullingen van het leven maar veel meer nog een verandering van mijzelf om meer ontspannen en in balans in het leven te staan. Het was een hele waardevolle ervaring!

Colette


De sessies bij Dita hebben mij vooral bewustwording gegeven. Het geeft inzicht in hoe je dingen doet en waarom je dingen doet. Ik heb sterke en zwakke kanten en ook rafelige kanten. Al deze facetten maken mij tot wie ik ben. Het beter accepteren van de lastige stukjes heeft mij meer kracht gegeven. Ik hoef niet te zijn zoals anderen. En ik hoef niet op anderen te leunen. Ik heb zelf een stevige basis en kan mezelf ondersteunen. Ik blijf wel tegen dingen aanlopen maar dat is oke. Ik ben me meer bewust dat de manier waarop ik dingen doe goed is, mijn basis is steviger geworden en ik ben meer verbonden met mijn kwaliteiten.

G.J.W


Begin januari ben ik voor een consult bij Dita geweest. Ik liep vast en wilde verandering aan brengen en meer inzicht krijgen in mijzelf. Samen met Dita heb ik gekozen voor een regressietherapie. In deze sessie zijn we terug gegaan naar mijn verleden door middel van een lichte vorm van hypnose. Zie het als wanneer je een boek leest en je ben zo verdiept in je boek dat je niet hoort dat iemand tegen je praat. Ik bleef mij wel bewust van alles wat er om me heen gebeurde. Dita bezit het heldere vermogen dat ze direct de pijnpunten ziet waar je niet om heen kan. Ze weet heel goed dingen te raken en ze weet de juiste vragen te stellen. Haar begeleiding is fijn en helder en ik voel me bij haar op mijn gemak. Door deze sessie ben ik me meer bewust geworden van wat ik hier kom doen. Alsof ik meer gereedschap tot mijn beschikking heb om mijn leven te kunnen leven. Mocht ik in de toekomst weer hulp nodig hebben, dan hoop ik graag weer bij haar terecht te kunnen.

Erik