Inspire coaching
Praktijk voor coaching, therapie en inspiratie

Traject en tarieven.

Na contact via telefoon of mail kom je in mijn praktijk in Loppersum (omgeving Groningen, dichtbij dorpen als Middelstum, Appingedam, Uithuizen) voor een intake.

De intake

Tijdens het intakegesprek inventariseren we waar jij tegenaan loopt en waar je naar toe wilt. We bespreken wat de mogelijkheden voor coaching/therapie zijn en wat mijn werkwijze is. En natuurlijk gebruiken we het eerste gesprek om elkaar te leren kennen. Als jij je goed voelt bij mijn aanpak maken we een afspraak voor een vervolg sessie.

Vervolg sessies

Tijdens de vervolggesprekken verhelderen we wat er precies aan de hand is in je leven. We maken inzichtelijk waar, waarom en hoe je persoonlijke proces stagneert. Daardoor wordt het duidelijk waar de oplossing te vinden is. De gesprekken worden aangevuld met verschillende technieken zoals o.a. innerlijk kindwerk, lichaamswerk, visualisatietechnieken, ontspanningsoefeningen en sjamanistisch werk.

We bespreken regelmatig wat de sessies jou opleveren en waar je staat in jouw proces. Hoe lang een traject duurt is afhankelijk van jou, je wensen en de keuzes die je maakt. Elk traject wordt helemaal op jou afgestemd en is daarom uniek.

Tarieven

Voor de intake betaal je €15. De vervolg sessies kosten €65 per sessie (duur sessie 1 tot 1,5 uur).


Mail naar dkvanwijk@proton.me voor meer informatie of een afspraak.