Inspire coaching
Praktijk voor coaching, therapie en inspiratie

Traject en tarieven.

Dat je het initiatief neemt om een gesprek aan te gaan is een compliment waard! Het is best een stap om te besluiten dat je aan jezelf gaat werken, samen met een coach/therapeut. Dat je deze stap zet laat zien dat je bereid bent naar jezelf te kijken. Dat is dapper en erg belangrijk want het is de basis voor een succesvol traject.

Na contact via telefoon of mail kom je in mijn praktijk in Loppersum (omgeving Groningen, dichtbij dorpen als Middelstum, Appingedam, Uithuizen) voor een intake.

De intake

Tijdens het intakegesprek inventariseren we waar jij tegenaan loopt, waar wil jij aan werken, daar gaat het om. We bespreken wat de mogelijkheden voor coaching/therapie zijn en wat mijn werkwijze is. En natuurlijk gebruiken we het eerste gesprek om elkaar te leren kennen. Als jij je goed voelt bij mijn aanpak maken we een afspraak voor een vervolg sessie.

Vervolg sessies

Tijdens de vervolggesprekken verhelderen we wat er precies aan de hand is in je leven. We maken inzichtelijk waar, waarom en hoe je persoonlijke proces stagneert. Daardoor wordt het voor jou duidelijk wat je zelf aan de situatie kunt en wilt veranderen. De (korte) gesprekken worden aangevuld met verschillende technieken zoals o.a. Wielwerktechnieken, rationeel emotieve therapie (RET), innerlijk kindwerk, visualisatietechnieken, communicatieve technieken,  NLP, voice dialogue, hypnotherapie en ontspanningsoefeningen.

We bespreken regelmatig wat de sessies jou opleveren en waar je staat in jouw proces. Hoe lang een traject duurt is afhankelijk van jou, je wensen en de keuzes die je maakt. Elk traject wordt helemaal op jou afgestemd en is daarom uniek.

Tarieven

Voor de intake betaal je €15. De vervolg sessies kosten €55 per sessie.